Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

sales@angeltondal.com

86-755-89992216

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.
HomeTala FouFaʻafitauli masani o tala faʻasolopito o tala faʻavae ma mataupu faʻavae ma fofo o le taua ma le vai o le vai?

Faʻafitauli masani o tala faʻasolopito o tala faʻavae ma mataupu faʻavae ma fofo o le taua ma le vai o le vai?

2023-07-03
I Alamanuia Faʻailoa, o le vala o le faʻaaogaina talosaga talosaga e le faigofie e pei ona faʻaleleia atili le siʻosiʻomaga ma le manataimi maualuga Fetuunaiga, Manatu Ia Eseesega, Vaʻai le Matao, Vaʻai, maʻoti, faʻapitoa siosiomaga, manaʻoga faʻapitoa.
O le maualuga-pupula uiga o falamanuʻu o loʻo faʻaalia, ma pe faʻafefea ona taofia vai mo le faaali i luga o le siʻosiʻomaga i se siosiomaga tele?
monitor
O le tagata lava ia-fetuunaiga o le faʻaali pupula o le puipuiga a le masini lava ia.
O le masini eletise, e mafai e le matai mafai ona susunuina ona o galuega umi. O lenei, mai le vaaiga o loʻo faia, e tatau ona e tapeina le matai pe faʻaititia le pupula o le mataituina pe a le faʻaaogaina. A leai, o le a mafua ai le milo i totonu pe ua leva foi ona uma se taimi. Le a le mea e tupu ai mea leaga, e tumau ma e le mafaitaulia. I se faʻaopopoga, pe a fai o se mea mautu o loʻo faʻaalia i se taimi umi mo se taimi umi, o le a mafua ai nisi LCD Pixels ma mumu i totonu. Mai i luga o mea i luga, e mafai ona tatou vaʻaia lelei le lelei o le hengstar faʻaali susulu o ia lava-fetuunaiga.
O le faʻaaliga e i ai le lautele o tulaga o faʻaupuga, ma o le faʻaaogaina siosiomaga ua motusia ma fesuiaʻia, lea e manaʻomia ai le fetuutuunai o le faʻaaliga. E le gata i le savaliga, timuga ma le la i vaitau eseʻesega, ae a o le a faʻamaloloina o ia lava, o loʻo maua e le Komiti Faʻavae ma Vao se alualu i luma le saoasaoa ma mea mai fafo.
O le vai o le vai faʻafitauli o le siosiomaga i fafo o le siosiomaga faʻaalia e mafua mai i le suia o mea, fausaga ma siosiomaga o le faʻaali lava ia. A o fetaiaʻi le ea i le tele o le vevela tele i le va o le taeao ma le afiafi, faʻaopopoina le vevela o gaioiga, i totonu o le taimi, o le vai vai o le a tupu i totonu o tulaga ogaoga . O le auala masani tali o le faia lea o le togafitiga vilipaso i fafo o le mata, ma faʻaoga le LCD scatung stardick gaioiga, lea e mafai ona aloese mai le faʻagaioiga o le suavai .
industrial-display
Aua o le faʻaaliga e le o se ua maeʻa ona faamauina. E tele le vevesi ma le vevela faʻafefeteina pu i luga, o lea e tatau ona faia e le mataituina auala nei e tolu e faʻatino ai se auala susu:
O le vaega muamua, o le laualuga o le LCD screen e le aoga, ma o se vaega o le acrylic o loʻo faia i luga o le faʻaalia o le faʻaaliga screen (poʻo le fasi puipuiga o loʻo faʻapipiʻi mausali.
O le vaega lona lua, o le Komiti atoa o loʻo sala i le le mautonu nunumi, ina ia mafai ai e le Komiti Faʻafoʻi, ae e manaʻomia le aoga, ae le o le kulimi, o le a faʻamatalaina ai vaega;
I le maeʻa ai o le vaega lona tolu ma o le pito i fafo o loʻo potopoto, e faʻaaoga le kulimi vai i luga o soʻoga o le fafo, o lea ua fesoʻotaʻi ma le tino i fafo o le LCD.
O mea e tolu i luga e matua taua lava, ae o le mea lea e mafai ona mautinoa ai e leai se mea ua leiloa, ma e leai se mea e mafai ai e se tamaʻi vai, ma le tina o le vai o le vai. Fai o le faʻaititia o le foliga o le vai vai.
HomeTala FouFaʻafitauli masani o tala faʻasolopito o tala faʻavae ma mataupu faʻavae ma fofo o le taua ma le vai o le vai?

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu