Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

sales@angeltondal.com

86-755-89992216

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.
HomeTala FouFaʻapipiʻiina metotia ma le puipuiga o le faʻapipiʻiina o le komepiuta

Faʻapipiʻiina metotia ma le puipuiga o le faʻapipiʻiina o le komepiuta

2023-07-03
Alamanuia Tablet komipiuta o se tasi-i-tasi komepiuta faʻaaogaina i le fanua alamanuia. O loʻo i ai uiga o le supa ma le efuefu, mafuivale i le onosaʻi, antictonicc pactromagonetic infect ma gaioiga umi. O le mea lea, ua lautele lava e tagata. I le taimi nei, Alamanuia Tablets sa masani ona faʻaaogaina, ae toʻatele tagata e le sili atu le tele o le faʻaaogaina o metotia ma puipuiga o loʻo teu ai ni vaipuna. Sei o tatou faailoa atu ia te oe.
Tasi: Faʻapipiʻiina metotia o le BOLDUDDDDS CORTERAL SALAMO
1. Muamua faamuta le feʻena i totonu o se nofoaga mautu ma faʻapipiʻi le pito i totonu o le taupulepulega saʻo.
2. Faʻasusu i le sikulu, faʻaseʻe le siku i totonu o le pu taʻitasi ma faʻamaonia pe o le a faʻamalosi.
3, a o le i fufuluina le mata o le Boolddded Alamanuia Tablet komepiuta, muamua taofi le faʻaaogaina o masini ma le le mautonu le mana o le eletise. Aua le faʻaogaina le faʻapipiʻi tuʻusaʻo i luga o le mataʻitu mata.

4. E tatau ona faʻamamaina le paʻi o le fesili mai lea taimi i lea taimi. Afai ei ai le pefu ma palapala i luga, e mafai ona vela ma se solo po o se mea vaivai. E fautuaina le faʻaaogaina o se auala faʻamama e aunoa ma le teteʻe i le tioata.

Industrial Tablet Pc

Lua: Puipuia mo le aofia ai le Faletalimalo Tablel
1. A o aofia ai faʻapipiʻi o loʻo faʻaaoga o loʻo faʻaaoga lautele i nofoaga faitele, le le mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o mea. E fautuaina le faʻaogaina o le malosi o le malosi, ma e le faʻaogaina le sapalai e tasi i mea e tasi ma mea e tasi e pei o lifi.
2. Tuu le laupepa gaosi oloa i totonu o se vaega, mago le eleele e aunoa ma le malosi o le malamalama, ma taofi lelei masini mai timuga ma le susu; Sili atu nai lo le 250px Vevelation Creation Spacepation Space o le a taofia i totonu o mea faigaluega. Ina ia mautinoa le faiga masani, o le faifai pea fesuiaiga taimi e le tatau ona i lalo ifo o le 10 sekone. Faʻamolemole totogi faʻapitoa pe a faʻaaogaina i totonu o le faletaele, aau vaitaʻele, etc.
3. Aua le tuʻuina atu i le Builded Alamanuia Tablet Spot Sport Sportments i totonu o le mea na faʻamaufaʻailoga, pe ufiufi masini pe poloka le pu o le ventip o le vevela i le chassis pe a o lo o faigaluega i le chassis pe a fai e puipuia ai le vevela i le chassis pe a o le mea ua galue ai i le chassis pe a o le vevela e mafua mai i le chassis pe a o lo o faigaluega i le chassis pe a fai e puipuia ai le vevela i le chassis pe a fai e puipuia ai le vevela i le chassis pe a o lo o faigaluega i le chassis pe a o lo o galue i le chassis pe a fai e puipuia ai le vevela i le chassis pe a o le vevela o lo o galue.
4. A o leʻi liliu i luga o le eletise, ina ia mautinoa e siaki pe o le 'au, alamanuia faʻaalia ma paʻi atu mata o loʻo fesoʻotaʻi lelei. Liliu i luga o le eletise na o le maea ai o le faamaoniga.
5. Faʻamolemole faʻaaoga le faʻapipiʻiina o masini ma mea e fai mai e le Alamanuia Tablet gaosi oloa. Aloese mai le laa i luga pe patipati le pa malosi o le comm, plug poʻo le malosi o le alatele.
6. Aua le faʻalavelaveina pe toe faʻaleleia le vaega o loʻo aofia ai i luga o le aufaitau e aloese mai le maualuga-voltage eletise eletise eletise poʻo isi lamatiaga. O le auala saʻo o le valaʻauina tagata tomai faʻapitoa tausi fale ina ia maeʻa uma galuega tausia.
7. Uplug o le mana faʻapipiʻi o le masini i le taimi o faititili pe o le a le faʻaaogaina mo se taimi umi. I le taimi o felauaiga ma le faʻaaogaina, taumafai e aua neʻi paʻi atu i le LCD mata, aua le faʻapipiʻiina le LCD mata, aua le faʻatagaina ni meafaigaluega ma le faʻaleagaina o le lcd scress
HomeTala FouFaʻapipiʻiina metotia ma le puipuiga o le faʻapipiʻiina o le komepiuta

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu